Pollastre a l'estil KFC

 

ingredients

     Per al marinat: 1/2 pollastre trossejat (millor sense pell), 300g de farina per arrebossar, 2 cullerades de pebre vermell dolç, 1 culleradeta de: pebre vermell picant, all en pols, ceba en pols, curri, 1/2 culleradeta de: estragó, farigola, anet, sal i un pessic de pebre
     Per l'arrebossat: 200g de farina per arrebossar, 1 cullerada de pebre vermell dolç, 1 culleradeta de sal, 1/2 culleradeta de: farigola, anet, curri, pebre vermell picant i all en pols

La clau per fer pollastre a l'estil Kentucky no és altra que el marinat, que és una espècie de massa que prepararem amb la farina d'arrebossar i les espècies. Per preparar-la també val farina normal i un ou o fins i tot que 1/3 de la farina sigui de blat de moro.

En un bol metàl·lic prou gran afegim la farina i totes les espècies del marinat. Remenem i aboquem aigua freda (aproximadament 350-400ml) fins que es formi una massa líquida homogènia similar a la dels crêpes o les tortitas. Submergim els trossos de pollastre en aquesta massa, tapem amb film transparent i deixem marinar durant almenys una hora, encara que millor que siguin tres.

Un cop tenim el pollastre marinat, preparem un altre bol metàl·lic en què barrejarem els 200g de farina per arrebossar amb les espècies. Per aquesta farina passarem els trossos de pollastre abans de fregir-los en abundant oli. Cal fer-ho de forma poc delicada perquè es formin aquestes irregularitats tan pròpies del pollastre Kentucky.

Podem afegir uncruixent extra afegint flocs de cereals sense sucre a la massa.

Començarem fregint el pollastre a alta temperatura i després li baixarem la força al foc per fregir-lo 7 o 8 minuts mes.


 

Deixa la teva opinió  a : 

  parlemdecuina@hotmail.com 

Juan Antonio Fernández Vila.
Copyright © 2004-15[www.cuinant.com]. Reservats tots els drets.
Revisat el: 17-01-2015 09:02:20.